Om mig

LINA ASKLÖV

beteendevetare och pedagog

Photo by: Lisa Ljunggren

Photo by: Lisa Ljunggren


Hej, vad kul att du kikar in här!

 

Jag som driver Mod att mötas är utbildad beteendevetare och pedagog med fokus på existentiell hälsa. Jag drivs av viljan att utforska och förstå, lära nytt och lära om - tillsammans med andra. 


Under hela mitt yrkesliv har jag arbetat med grupper i olika sammanhang, till en början som fritidsledare med ungdomar i öppen verksamhet, därefter som lärare inom vuxenutbildningen och senast som verksamhetsutvecklare på ett studieförbund. De senaste åren har jag främst arbetat med föreläsningar, ledarutbildningar och metodmaterial för samtalsgrupper i syfte att öka meningsfullhet och hoppfullhet i livet.


Jag är van att leda samtal i grupper där  livserfarenheter och kulturella/religiösa uttryck skiljer sig åt, och jag är övertygad om att det är först när vi möter ett annat perspektiv än vårt eget som vi kan växa och utvecklas. Hela idén med mitt företag är att skapa  möjligheter för människor att våga mötas, så som vi är,  och i det hitta kraften att leva ett helare och mer öppet liv. Sårbarhet och mod är mina två ledord.       


Företaget driver jag vid sidan av mitt arbete som projektledare för Hållbart arbetsliv med existentiell hälsa vid Universitetssjukhuset i Linköping.


Hoppas vi möts framöver, varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar!